maanantai 11. elokuuta 2014

Farewell party

Moikka! Tässä tulee nyt tämä luvattu postaus farewell partyista. 

Viime viikonloppuna mulla oli siis kahdet ihanat läksiäiset. Meillä kotona ehdittiin nauraa ja itkeä monet kerrat. Lauantaina pidimme läksiäiset perhetutuille ja vieraita kertyi yhteensä 25. Hyvän ilman ansioista pidimme juhlat ulkona terassillamme! Paikkoja oli koristeltu USA:n lipuilla ja muulla teemaan sopivalla rekvisiitalla. Nautittiin hyvästä seurasta ja ruuasta ja mun viimesistä hetkistä Suomessa.. Sain mukavia läksiäs lahjoja ja rakas kummitätini piti mulle tosi koskettavan puheen. Pippalot jatkuivat myöhään yöhön saakka. 

Sunnuntaina pidettiin Emman kanssa yhteiset farewell partyt muutamille vanhoille luistelu kavereille. Viettiin iltaa rauhallisissa merkeissä ruuan ja musiikin äärellä. Oltiin koristeltu taas terassimme jenkki teemalla. Tarjoilut oli myös suunniteltu tarkasti USA tyyliin. Pääruuaksi tarjoilimme itsetehtyjä hampurilaisia ja jälkkäriks tehtiin iso USA:n lippu kakku. Tän kakun teossa ylitettiin kaikki odotuksemme, koska siitä tuli aivan upea, vaikka itse sanonkin.. ! Kakku oli mutakakku joka oli koristeltu tuorejuustolla, valkosuklaalla, mustikoilla sekä mansikoilla.

Tyttöjen saapuessa tarjoiltiin lasit skumppaa ja valkosuklaamansikoita, jotka nekin olivat itsetehtyjä. Koko ilta kuunneltiin musiikkia, otettiin kuvia, juteltiin niitä näitä, muisteltiin menneitä, naurettiin ja valitettavasti myös itkettiin aina välillä.. Saatiin Emman kanssa tytöilta samanlaiset, tosi kauniit sydän kaulakorut. Tuun pitämään tätä koruu varmaan joka päivä jenkeissä muistoksi teistä! Vaikka tää on ihan mieletöntä lähteä 10 kuukaudeksi tonne Valtameren toiselle puolelle, niin kyllä tää tuo tullessaan myös paljon surua. Joutuu jättämään perheen, sukulaiset sekä kaikki ihanat ystävät Suomeen ja aloittaa alusta uudessa maassa. Onneks tiiän ettei tää oo pysyvää ja pääsen kuitenkin tänne takas tärkeiden ihmisten luo! Ootan silti innolla muutaman päivän päästä häämöttävää lähtöä! Muutamat ystävät lupailivat tulla perjantaina myös lentökentälle saattelemaan mut lähtöön! Oon tosi onnellinen et oon saanu tämmösiä ihmisiä mun ympärille.

Joillakin koulut on jo alkanu ja huomenna ne alkaa lopuillakin. Tsemppiä kaikille ens lukuvuodeks ja pitkää mahtava vuosi! Ens kesänä nähään! <3

-EmmiEi kommentteja:

Lähetä kommentti