tiistai 5. elokuuta 2014

Helsinkiä pakoon

Päätettiin eilen lähteä päiväreissulle Hankoon nauttimaan yhdestä viimmisimmästä kesäpäivästä loman aikana. Reissuun lähdettiin viiden hengen tyttö porukalla. Starttasimme auton jo suht ajoissa aamulla ja palattiin vasta kahdeksalta illalla, joten koko päivä tuli vietettyä Hangossa näiden ihanien tyttöjen kanssa.


Sää Hangossa oli mitä mainioin! Aurinkoa ja lämpöä riitti melkein läkähtymiseen.. Onneksi rannalta pääsi pulahtamaan aina tarpeentullen viileään mereen. Päivän aikana ehdittiin mm. ottaa aurinkoa, uida, syödä pariin kertaa ja kierrellä ympäri Hankoa. 


Kävimme syömässä Hangon Classic Pizzassa, joka sijaitsee aivan rannassa. Aurinkoisella terdellä oli kiva istua ja syödä maukkaita pitsoja. Sanoin tytöille jo autossa, että haluan lohipitsan ja onnekseni Classic Pizzasta semmoinen löytyi! Maistui ihan taivaalliselta varsinkin, kun oli kauhea nälkä.. 


Pitsojen jälkeen käytiin vielä jätskillä ja sen jälkeen mentiin takaisin biitsille ottamaan aurinkoa. Bongailtiin Hangosta paikkoja, missä elokuvan Kesäkaverit kohtauksia oli kuvattu. Huomenna ois munki tarkotus mennä kattomaan tää mielipiteitä jakava leffa! 
Auringonotto otti koville ja nälkä yllätti uudemman kerran. Löydettiin kiva terde myöskin rannasta, jossai käytiin syömässä. Päivällisen jälkeen auto starttasi uudelleen ja kotimatka alkoi. Takaisin tulomatka kului paljon nopeammin kuin menomatka. Saatiin vielä hetki nauttia hyvästä seurasta, kesäsistä maisemista ja hyvästä musiikista Melinan toimiessa DJ:nä! Hanko on ihana kesäkaupunki! <3Oli tosi mukava päivä ja just tämmösist päivist tulee hyvä fiilis, kun tietää ettei oo hukannut kesäpäivää vaan katsomalla vaikka vaan telkkaria. Illalla vielä kävin Kiran kanssa uimassa Tapiolan altailla. Kira "pakotti" mut hyppäämään voltin kolmesta metristä ja 20 minuutin empimisen jälkeen vihdoin uskalsin kokeilla sitä ja onneks onnistuin! Oon just semmonen ihminen, että jos en olisi yrittäny niin mua olis häirinnyt se varmaan vuoden haha..Vielä ois vähän reilu viikko jäljellä Suomessa ja sen jälkeen kohti Texasia! Ootan jo innol sinne lähtemistä. Ennen sitä on kuitenki viel paljo tekemistä. Huomenna meen Anskun takapihalle telttailemaan. Tää outo idea keksittiin jo viime kesän, mutta ei ikin saatu aikaseksi toteuttaa sitä.. Lauantaina mul on läksiäiset perhetutuille ja vieraita on taas tulossa urakalla. Sunnuntaina pidän Emman kanssa yhteiset farewell partyt ja niistä lisää sit varmaan seuraavassa postauksessa!

Ihanaa loppukesää! <3 
-Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti