lauantai 13. syyskuuta 2014

Week 5

Yks kunnialla selvitty kouluviikko taas takana ja nyt ois viikonlopun vuoro. Tällä viikolla vietimme yhden koulupäivän maantiedon ryhmän kanssa field trip:llä kalastamassa kaloja akvaarioihimme. Päivä oli tosi onnistunut sekä sää oli mitä mainioin. Olimme koko päivän auringon paisteessa ja lämpötila ehtikin kohota noin 40 asteeseen, joten väriä tarttui ihoon mukavasti. Reissullamme pääsin myös ensimäistä kertaa koulubussin kyytiin. Tää päivä oli mukavaa vaihtelua muuten aina samanlaisiin koulupäiviin.

Perjantaina koulupäivän päätteeksi meillä oli taas peprally tapahtuma, koska illalla oli jefu peli. Tällä kertaa peprally oli blackout teemalla. Koko sali oli pimeä muuten paitsi kaikilla oli hohtavia väritikkuja ja ilmapalloja, jouluvaloja sekä kaikki valkoinen myös hohti salissa. Musiikki soi kovaa, cheerleaderit kannustivat ja käynnissä oli erillaisia kilpailuja! Koulussamme yhteishenki on mahtava ja se näkyi myös peprally tapahtumassa.

Olin hyvin väsynyt kouluviikon jälkeen, joten nukuin lauantaina pitkään. Herättyäni lähdin Ashleyn kanssa kaupungille ja kotiin tulinkin vasta myöhään illalla. Päivän aikana ehti tapahtua kaikenlaista ja meillä oli tosi hauskaa! Käytiin katsomassa leffa No Good Deed. Se oli tosi hyvä, mutta myös aika pelottava.. Suosittelen kyllä sen katsomista! Hämmennyin tosi paljon siitä, että leffateatterit ovat oikeasti niin valtavia jenkeissä. Ihan eri kokoluokkaa verrattuna Suomen leffateattereihin haha. 

Loppuun vielä laitan tähän herkullisen ja terveellisen keksi reseptin! Tein perjantaina banaanikaurahiutale keksejä ja ne maistuivat ainakin mun mielestä aivan taivaalliselta. Ne oli tosi helppo ja nopea valmistaa eikä siihen tarvittu kuin 2 banaania ja kaurahiutaleita. Kannattaa kokeilla!

Nyt painan pään tyynyyn ja yritän saada unta, että jaksan aamulla herätä virkeänä kirkkoon.. :) Tsemppiä kaikille, joilla on yo-kirjoitukset ensiviikolla!

-Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti