sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Homecoming

Eli tää viikko on meijän koulussa ollut homecoming viikko. Tähän viikkoon on mahtunut paljon kaikenlaisia homecoming aiheisia juttuja ja tapahtumia. Joka koulupäivä oli eri pukeutmis teema, mutta itse en pukeutunut mikään päivä. Syy tähän on se, että mulla ei kauheesti sattunut tänne lähtiessä tulla mukaan esim Disney aiheisia vaatteita haha. Torstai iltana koulun pihalla järjestettettii home coming paraati, jossa oli mukana koulun eri klubeja ja urheilujoukkueita yms. Paraatiin osallistui koko Tuloso Midway koulu eli myös peruskoulu high schoolin lisäksi. Olin katsomassa paraatia Ashleyn perheen kanssa ja istuimme retkituoleissa lava-auton lavalla. Hienosti järjestettyä paraatia oli mukava seurata lämpimässä auringon paisteessa. 

Perjantaina pukeudun kuitenkin koulun t-paitaan ja siihen kiinnitettyyn mum:iin. Mum:it kuuluvat ainakin Texasin homecoming kulttuuriin. Mum on siis tommoinen ns. koriste mistä roikkuu kaiken maailman naruja ynnä muuta härpäkkää. Host äitini yllätti minut tekemällä mulle itse mum:in. Olin tosi kiitollinen siitä, jää kiva muisto loppuelämäksi. Yllätyin noiden hinnoista, jotka ovat yllättävän korkeat. Mun mum:in tekemiseen meni noin 60 dollaria ja jos sen olisi ostanut kaupasta sen hinta olisi ollut yli 100 dollaria. Tästä kiitoksena vein host vanhempani tänään syömään Italialaiseen ravintolaan, Olive Gardeniin ja tarjosin heille päivällisen. Oli mukava nähdä kuinka iloiseksi he tulivat siitä. 

Perjantai iltana oli homecoming jefu peli. Maalasimme Asleynkaa koko naamamme koulun väreille ja monet kehuivat maalauksiamme. Meistä taisi mennä kuva tän vuoden vuosikirjaankin! Tunnelma oli taas korkealla ja ilta oli tosi mukava vaikka olinkin aikas väsynyt. 

Lauantaina oli vuorossa homecoming dance. Ennen tansseja käytiin pienellä kaveriporukalla syömässä ja sen jälkeen suunnattiin kohti koulua, missä tanssit olivat. Tanseissa musiikki soi laidasta laitaan. Välillä tansittiin hitaita ja välil kunnon bailaus biisejä. Musiikki soi kovaa, disco valot valaisivat muuten pimeää tilaa, tarjoilut olivat ilmaisia ja kaikilla näytti olevan hauskaa. Itse viihdyin ainakin hyvin.

Tanssien jälkeen menin nopeasti kotiin vaihtamaan vaatteet rennonmpiin ja siitä sitten suoraan afterpartyihin, joka oli yhdellä koululaisellani tytöllä. Sen talo oli valtava ja tosi hieno. Tutustuin moniin uusiin ihmisiin ja sain taas paljon uusia kavereita. Mulla oli tosi onnistunut ja hauska ilta, voisinpa ehkä sanoa, että paras iltani täällä tähän mennessä. 

Nyt on aika painaa pää tyynyyn ja sanoa hyvät yöt. Huomenna mulla olisi vuorossa senior kuvaukset, joten pitää huomenna herätä normaalia aikaisemmin laittautumaan. Enää yksi viikko koulua ennen viikkon lomaa!

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti