sunnuntai 23. marraskuuta 2014

100 Days

Moikka! Tänään tuli täyteen 100 päivää täällä. Aika vilisee kyllä silmissä, iha hulluu ajatella, että joulukuu starttaa jo viikon päästä! Ja 19 päivän päästä mua odottaakin täysi-ikäisyys. Tosin täällä en siitä mitään hyödykkään haha. Kohta onkin jo joulu sekä uusivuosi ja ennen kun huomaankaan on toukokuu ja palaan jo Suomeen. 

Tää viikko on kulunut rauhallisissa merkeissä ja normaalissa arjessa. Koulua, treenejä ja kotona oleskelua. Lauantaina ajettiin Kingsvilleen yhdelle ranchille eli isolle maatilalle. Ranchilla oli jokavuotinen King Ranch Breakfast, jossa tarjoiltiin nimensä mukaisesti aamupalaa. Siellä oli myös erillaisia kojuja sekä cowboy show. Tänään osallistuimme kirkon järjestämään thanksgiving illalliseen, joka toimi nyyttäri periaatteella. Ruokaa ja ihmisiä siis riitti. Ens viikon torstaina olisi sitten oikean kiitospäivän aika. Tällä viikolla uskaltauduin ekaa kertaa vaa'alle ja onnekseni ei ollut tullut niitä kuuluisia, kaikkien vaihtareiden pelkäämiä jenkkikiloja haha. 

Ilmat ovat täällä taas lämmenneet ainakin toistaiseksi.. Tänäänkin oli 27 astetta. Aurinko paistaa ja ulkona pärjää taas sortseilla. :)

-Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti