lauantai 1. marraskuuta 2014

Halloween

Halloween on tosi iso juttu jenkeissä ja sitä juhlitaan ihan vauvasta vaariin. Jopa koiratkin puetaan halloween asuun haha. Täällä on päässyt ihailemaan kaikenlaisia halloween koristeluja ihmisten pihoilla. Meidän pihallamme ei ollut koristeluja, mutta muutamassa talossa meidän naapuristossa oli piha täynnä erinäkösiä ja suureellisia koristeita. Tänä vuonna pääsin myös ensimmäistä kertaa elämässäni osallistumaan trick or treatiin. Kaverit täällä ihmettelivät miten en ole muka ikinä ollut trick or treat kierroksella.. well Suomessa halloween ei vaan ole niin iso juttu. 

Keskiviikkona olin kirkon järjestämässä trick or treatissa. Kirkon tapahtumaan en ihan viittinyt pukea mustan enkelin asua.. joten pukeuduin nörtiksi. Karkkia kierroksella tuli kerättyä ihan kiitettävästi.

Perjantaina vietin aikaa kavereiden kanssa ja lopulta päädyin jäämään viellä yökylään Ashleylle. Tällä kertaa koin mustan enkelin asun soveliaaksi ja se asu päätyi mun päälle korkeiden korkojen kera. Mentiin syömään uuteen meksikolaiseen ravintolaan ja yllätyin positiivisesti. Tällä kertaa syötiin tosi halvalla, koska kaikki ketkä oli pukeutunut sai ruuan alle puoleen hintaan. 

Tänään herättiin Ashleyn kanssa jo ennen kuutta ja lähdettiin ajamaan Ashleyn iskän kaa kohti San Antoniota. Ashley harrastaa nyrkkeilyä ja sillä oli ottelu tänään siellä. Lähin mukaan henkiseksi tueksi ja muutenkin oli mielenkiintoista mennä katsomaan. Sain olla ylpeä parhaasta kaveristani, kun se voitti ottelunsa. Kotiin päästiin siis lähtemään hyvin mielin. 

Saavuin juuri kotiin hyvin väsyneenä tästä päivästä. Taidanpa mennä peiton alle katsomaan eka vähän netflixiä ja sitten ajoissa nukkumaan.

Ihanaa marraskuuta kaikille!

-Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti