maanantai 17. marraskuuta 2014

Last week

Moikka! Tässä lyhyesti mun viime viikon tapahtumista. Tiistaina meillä oli koulussa senior peprally. Kaikki seniorit kerääntyivät kentälle ja heittivät toisten päälle vauvatalkkia ja naruja yms. Kaikki oli sen jälkee iha valkosia haha. Se oli hauskaa ja tosi erillaista kuin Suomen lukioissa. 

Viikonloppuna riitti paljon tekemistä, eikä paljoa kotona ehtinykkään olemaan. Lauantaina menin shoppailemaan saksalaisen vaihtarin, Anoukin kanssa. Tällä kertaa mukaan tarttuikin aika paljon kaikkea. Onnekseni alennusmyynnit alkoivat juuri. Ensi kuussa häämöttävää 18-vuotis syntymäpäivääni odotellessani ostin myös itselleni synttäri lahjan haha. 

Sunnuntaina lähdettiin hostien kanssa heti aamusta Texas State Aquariumiin ja vietettiin siellä muutama tunti kaloja ja muita eläimiä katsoessa. Sen jälkeen olin taas Anoukin kanssa ja tehtiin itse sushia. Oon vasta tänä vuonna ihastunu sushiin ja nyt siitä onkin tullut yksi mun lempiruuista. Niitä oli hauska tehdä ja lopputulos oli tosi hyvä. Innostuttiin tekee niitä oikeen urakalla, niin niitä tuli sitten yhteensä noin 300.. Riittää kouluun lounaaksikin pariksi päiväksi. 

Viime viikolla sää muuttui myös kylmäksi täällä.. Monena päivänä ollut vain 5 astetta lämmintä. Ja koska Corpus Christi on rannikolla, tää kylmyys tuntuu viellä paljon kylmemmältä. 

Tuntuu et aika kuluu tosi nopee! Viime viikon lauantaina tuli tasan 3kk täyteen täällä eli enää puol vuotta jäljellä. 

-Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti