sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Thanksgiving and Black Friday

Tää viikko on vierähtäny nopeesti kiitospäivän ja muiden hössötysten takia. Koulua oli vain 2 päivää ja loppuviikko lomailtiin kiitospäivää viettäen. Thanksgivingiä juhlittiin torstaina aurinkoisessa säässä. Kokoonnuttiin heti klo 12 päivällä tuttava pariskunnan taloon, jonne tulivat myös host isäni sisarukset perheineen sekä host isän vanhemmat. Kiitospäivän vietto aloitettiin yhteisellä rukouksella ja sen jälkeen syötiinkin monen päivän edestä haha. Tarjolla oli tietysti kalkkunaa ja sen lisäksi kaiken näköisiä eri lisukkeita. Jälkiruoka pöydästä löytyi monenlaista piirakkaa, kakkua ja kääretorttua. Näiden lisäksi mä leivoin korvapuusteja, jotka sai paljon hyvää kommenttia. 
Aterian jälkee testailtiin ajaa tollasii kolmipyöräsiä:)

Torstai illan päätteeksi oli Black Friday shoppingin aika. Kaupat aukesivat siinä viiden maissa illalla ja olivat auki pitkälle yöhön. Kaikki kaupat oli täynnä hyviä tarjouksia, joten ihmisiä myös riitti. Itse ostin vain yhden hajuveden Victoria's Secretiltä. 

Lauantaina mentiin hostien kanssa ruokkimaan ankkoja yhdelle lammelle. Lammessa oli ankkojen lisäksi tosi paljon kilpikonnia sekä pari pelikaania. Lauantai illan vietin uusimman kaverini kanssa täällä. Madeleine on myös seniori meidän koulussa ja siitäkin on tullut mulle tosi tärkeä ystävä. Käytiin yhdessä kivassa jätskibaarissa jäätelöllä, kierreltiin kauppoja ja katsottiin leffa. Madeleinen äiti voitti aikoinaan tuon kyseisen jätskibaarin kilpailusta jäätelöä ilmaiseksi koko loppu elämäksi!! Joten mäkin sain jätskin ilmaiseksi nams :D Suomessakin vois olla tommosia kilpailu voittoja haha. Meidän kaupoissa kiertely tuotti enemmän tulosta kuin Black Fridayna ja löysinkin aivan ihanan Juicy Couturen pinkin velouri asun!! Im in love<3 

Huomenna alkavan joulukuun vuoksi ostin huoneeseeni ihanan joulun tuoksuisen kynttilän sekä koristelin huoneeni jouluvaloilla. Tulee jotenki tosi ihana fiilis näistä. Oon nyt virallisesti valmis joulun odotukseen!
Ihanaa joulun odotusta kaikille!

-Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti