lauantai 13. joulukuuta 2014

12/12/14

Finally 18!! Nyt mäkin sitten vihdoin ylitin ton maagisen täysi-ikäisyyden rajan. Just tällä hetkellä on semmonen fiilis, että voisin jäädä loppu iäkseni 18 vuotiaaksi haha. Jotenkin täydellinen ikä kaikkine oikeuksineen, mutta ei kuitenkaan liian aikuinen. Toisaalta mun elämä ei muutu nyt mitenkään, koska oon täällä jenkeissä. Ainut asia mikä mua ärsyttää siinä, että täytin 18 täällä, on että ajokortin saaminen viivästyy.. Nyt kun mun mopoautonikin myytiin lähtiessäni tänne niin, kun palaan Suomeen mulla ei oo mitään ajoneuvoa siihen saakka kunnes saan kortin. Täytyy siis turvautua julkiseen liikenteeseen... Ekaks mua ärsytti ajatus siitä etten saa viettää mun juhlapäivää oman perheeni kanssa enkä omien kavereideni kanssa Suomessa, mutta nyt kun tää päivä on ohi voin sanoa, että tää oli kyllä ihan loistava päivä!! Ja onhan mulla aikaa juhlia Suomessakin ens kesänä. 

Mun synttäri päivä starttas hyvissä merkeissä, kun heräsin pirteänä ja sytytin ittelleni kynttilän sekä laitoin mun huoneen jouluvalot päälle. Avasin Suomesta lähetetyt synttärilahjat ja söin kunnon suomalaista suklaata. Sen jälkeen puhuin muutaman facetime puhelun parin kaverin, kummitädin sekä perheeni kanssa. Jossain vaiheessa päivää ovikello soi ja kukkalähetti toi mulle kukkiakimpun sekä ilmapallon, missä luki Happy Birthday! Kiitos tästä kuuluu rakkaalle perheelleni Suomeen <3 Meillä on joka vuosi ollut perinteenä, että mut herätetään synttäriaamuna tuomalla aamupala ja lahja sänkyyn. Tänä vuonna tää ei kuitenkaan nyt ollut mahdollista, mutta ilokseni sovimme perheeni kanssa, että leikimme kesällä mun synttäreitä uudestaan tätä perinnettä noudattaen haha. Ovikello soi viellä toisenkin kerran päivän aikana ja Ashley tuli kukkakimpun, ilmapallon sekä lahjan kanssa yllättämään mut! Tää tuli ihan yllätyksenä, koska oltiin sovittu, että nähään vasta illalla, mutta Ashley halus tulla antamaan lahjan jo etukäteen. Ihana, kun on tämmösiä ystäviä, jotka jaksaa välittää myös täällä!

Tykkään noudattaa perinteitä, joten olin tänäkin vuonna leiponut sen samaisen suklaajuustokakun, mitä löytyy joka vuosi mun synttäreiltä. Tänä vuonna sitä syötiin yhdessä mun host perheeni sekä host grandman ja grandpan kanssa. Illalla mentiin mun toiveesta syömään mun yhteen lemppari ravintolaan Apple Bee'siin. Ai että oli hyvää pihviä! Ja amerikkalaiseen tapaan koko Apple Bee'sin henkilökunta ensiksi kailotti koko ravintolalle, että täytän 18 ja sen jälkeen lauloivat onnittelu laulun kovaan ääneen! 

Mun ilta päätty yökyläilyyn Ashleylle. Meil oli tosi hauskaa laulaessa, tanssiessa ja tehdessä kaikkee sika outoo haha. En oo pitkään aikaan nauranut näin paljoa. Ne ketkä on mulla snapchatissa saikin nähä tosta illasta/yöstä aika paljon materiaalii.. Joskus yöl 12 jälkeen päätettii lähteä Ashleyn ja sen iskän kaa Denny'siin syömää pannukakkuja. Oi että ne oli hyviä! En oo ikin jostai syyst maistanu pannukakkui siirapilla, mut nyt tuli sit sekin kokeiltua. Ashleyn isä on tosi rento ja meil oli kolmestaa tosi hauskaa. Naurettii nii paljo et se tarjoilija varmaa vihas meitä haha. Ilta venyikin sitte sinne aamu neljään taas ja nyt pitäis viel tänään jaksaa toinen yökyläily. Se saksalainen vaihtari, josta oon kertonu paljon tulee meille yöks ja kokataa yhes joku terveellinen synttäri dinneri mulle ja sit varmaa vuokrataan leffa eli mukava ilta tulossa!

En voi jotenki vielkäkään uskoo, että oon nyt muka aikuinen?? Oon aina ollut niin pikkunen ja aika lapsellinenkin.. Onneks mun ei silti tartte viellä aikuistua. Haluun nauttii nuoruudesta ja olla viellä lapsi. Onhan se kiva, että saa vapauksia, mutta kyl mä silti tartten ja myös haluan niitä ärsyttäviä vanhempien sääntöjä mun elämään haha. Vaikka se ainainen huolehtiminen saa mut usein ärsyyntymään, oon kyllä myös oppinut arvostamaan sitä ja ymmärtänyt, että vanhemmat asettaa sääntöä, koska ne välittävät. 

Vaikka mun synttäripäivä oli aika erillainen mitä se ois ollu Suomessa, oli se silti täydellinen. Kiitos siitä kuuluu host perheelleni, ystävilleni täällä, omalle perheelleni sekä ystävilleni Suomessa! Kiitos viellä kaikista onnitteluista mitä sain <3

-Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti