tiistai 23. joulukuuta 2014

Christmas lights on the Riverwalk

Lauantaina päästiin vihdoin tekemään se jo kerran peruttu San Antonion reissu. Alkuperäisistä suunnitelmista poiketen, teimme pelkän päivä reissun, mutta siitä päivästä tuli upea! Matkaan lähdettiin host perheeni sekä saksalaisen vaihtarin Anoukin kanssa. San Antonioon on täältä Corpus Christistä noin kahden tunnin ajomatka pohjoiseen päin.  
Host sisko ja mä :)

San Antoniossa kävelimme Riverwalkkia pitkin, shoppailimme River Center Mall:issa, kuljettiin veneellä jokea pitkin, syötiin Hard Rock Cafessa sekä ihasteltiin jouluvaloja. San Antonion keskusta oli tosi viihtysä paikka. Paikkana se ei muistuttanut ollenkaan jenkkejä, vaan mieleen tuli enemmänki joku keski-eurooppalainen kaupunki. 
Hostit on nii söpöi, kun niiden asut sopii aina yhteen :)
Riverwalk oli tosi kaunis pimeällä, kun kaikki jouluvalot loistivat sen yllä. Vene ajelun opas kertoi jouluvaloja olevan niin paljon, että niiden laittamiseen menee aina kuusi viikkoa. Joen kummallakin puolella oli vieri viereen ravintoloita, jotka olivat kaikki täynnä ihmisiä. Kaikki ne ihmiset, ravintolat ja valot joen ympärillä loivat ihanan jouluisan tunnelman.

Illan lopuksi suunnistettiin viellä Alamon aukiolle, missä oli iso valaistu joulukuusi sekä joulupukki muorin kanssa vierailemassa.

Anoukista on tullut mulle tosi tärkeä ja rakas ystävä täällä! Mun host perhekkin tykkää Anoukista ja ne on myös huomannut, että tullaan hyvin juttuun, joten ne ottaa sen mielellää mukaan meijän reissuihin. Oon tosi ilonen, että Anouk tuli mukaan San Antonioon, koska meillä oli tosi hauska päivä yhdessä.

Tähän loppuun viellä pari kuvaa sunnuntaina olleesta vaihtareiden pikkujouluista! :D

Ihanaa Joulua kaikille! <3 

-Emmi

2 kommenttia:

  1. ihania kuvia emmi!! siellä näyttää nii ihanalta.. hyvää joulua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos natte! Hyvää joulua<3 pian jo nähään!

      Poista