maanantai 9. helmikuuta 2015

Blondes have more fun

Moikka taas pienen tauon jälkee! Helmikuu on lähtenyt hyvin käyntiin suht normaalin arjen parissa. Elikkä koulussa 8.40am-5pm joka päivä. Nyt keväällä on track kausi, joten treenit kestää siksi pidempään eli koulussa tulee vietettyy aikaa oikein urakalla! Onneks opiskelu on rentoo tääl ja koulus on oikeesti ihan kivaa. 

Viime viikolla mun piti luovuttaa verta koulussa, mutta suunnitelmat peruuntuivat.. Koska oon asunu Suomessa yli 5 vuotta, en ole kelpoinen luovuttajaksi jostain ihmeen syystä. Siel oli lista maista ja Suomi kuului niihin. Ois ollu kiva kokemus, ehkäpä uutta yritystä kehiin kesällä Suomessa!

Monet varmaanki jo huomannu instagramista, että värjäsin hiukset takaks blondiks viikonloppuna! Lopputulos on jakanu mielipiteitä, mutta ite ainakin tykkään! Syy värjäykseen on tää auringon valon määrä. Aurinkoa saa täällä niin paljon, että mun hiukset ei vaan pysy ruskeana, enkä haluu värjätä koko ajan!

Lauantaina kävin katsomassa NAHL lätkämatsin Brandoninkaa. Sain vasta vähän aikaa sitten kuulla, että täällä edes puhutaan lätkää haha. Matsin jälkeen mentiin luistelemaan itekkin. En oo luistellu sen jälkeen, kun lopetin viime keväänä luistelun, mutta kyllä taidot näytti olevan viellä tallessa. Vuokraluistimet, jota käytin, olivat kyllä jotain niin erikoista... Jäälle paluu sai mut taas ikävöimään luistelua :(

Eilen pääsin osallistumaan bridal showeriin! Olin tosi innoissani, koska en ole ennen ollut polttareissa. Juhla ei ihan vastannut odotuksiani ja siel oli loppujen lopuks aika tylsää. Morsian avasi lahjat ja syötiin pientä naposteltavaa sekä kakkua. Sen lisäks leikittiin leikkiä, jossa ryhmän piti tehä häämekko vessapaperista. 

Tulin just kotiin koulun baseball pelistä, jota olin kattoo Erican kanssa ja nyt pikku hiljaa menossa nukkumaan! Hyviä viikon jatkoa ja palaillaan blogin puolelle toivottavasti ensi viikolla.

-Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti