maanantai 16. helmikuuta 2015

Valentine's Day

Hyvää myöhäistä ystävänpäivää kaikille! Täällä ystävänpäivä on paljon isompi juttu kuin Suomessa. Kaupat on täynnä kukkia, sydämen muotoisia suklaarasioita, nalleja, kortteja ja ilmapalloja. Perjantaina koulussa joka toinen tyttö käveli joko suklaarasia, ilmapallo tai ruusu kädessä. Mäkin sain ruusun, jossa luki yhdistelmä suomee ja väärin kirjotettua enkkua "olet beutiful" haha.

Perjantaina mentii Ashleyn kanssa illalliselle italialaiseen ravintolaan ja sen jälkeen katsomaan Fifty shades of Grey. Leffan jälkee mentii Ashleylle ja alotettiin katsomaan uutta leffaa, mutta nukahdettiin ja heräsin aamulla sohvalta. Ashley heräs sängystään, mutta sillä ei ollu mitään muistikuvaa miten se on sinne päätyny.. Oltiin aika väsyneitä haha.

Lauantaina mua odotti kotona ihana ystävänpäivä lahja host perheeltäni. Suklaarasia, iso vaaleenpunanen pehmolelu sekä kortti, jossa luki "You bring such sweetness to our family". 

Jokaisen vaihtarin täällä kuuluu tehdä 5 tuntia vapaaehtoistyötä ja lauantaina sain niistä 4 tuntia kasaan. Kirkossa oli Valentine's day illallinen, jossa toimin tarjoilijana muutaman muun vaihtarin kanssa. Oli just kivaa!! Töiden jälkeen pidettiin viellä sleepover kiinalaisen ja kahden brassi vaihtarinkaa.

Sunnuntaina kotiin tultuani olin niin väsyny, että menin nukkumaan puoli kahdelta päivällä ja heräsin vasta maanantai aamuna herätyskelloon vähän ennen kahdeksaa.. Tuli nukuttua vähän univelkoja pois haha.

Nyt pitäis jaksaa enään 3 päivää koulussa ja sitten ois viikon loman aika. Ensimmäinen track meet:kin odottaa tänä lauantaina..jännää.

Hyvää hiihtolomaa kaikille!

-Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti