sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

31 down 9 to go

Moikka taas pitkästä aikaa! Aika kuuluu täällä nopeesti, joten kirjottelu jää välillä vähän vähemmälle. Oon nyt ollut täällä 31 viikkoa ja 9 ois viellä jäljellä! Viime viikkoina oon treenannu, kisannu, etsinyt promiin mekkoa, viettänyt host perheen ja kavereideni kanssa aikaa sekä pitäny pientä flunssaa yllä..

Moni varmaan huomasikin mun track kisojen hehkutuksen instagramissa ja snapchatissa. Juoksin siis kolmanneksi 1600m juoksussa! Sain ylpeänä pukea maroonin punasen uniformun päälle ja juosta meijän koulun track tiimissä. About kaikki muut track tiimissä olevat on treenannut yleisurheilua jo monta vuotta, joten kolmas sija oli mulle kuin lotto voitto näin ekaa vuotta yleisurheilua treenatessa. Meijän track meetit on pitkiä päiviä, mutta tosi kivoja! 1600m juoksu on aina toka vikana aikataulussa, joten odotus aika on pitkä. Aikaa kuluttaessa yleensä kietoudutaan viltteihin ja nukutaan maassa, syödään evästä ja pidetään hauskaa kavereiden kanssa sekä tietenki kannustetaan muita, aikasemmin kisaajioita! 

Viime viikon oon yrittäny metsästää ittelleni promiin mekkoa, joka häämöttääkin jo tasan kuukauden päässä! Mekkoja on löytynyt aika tuloksettomasti.. Oon löytäny tosi monta ihanaa mekkoa, mutta kun oon niin pieni kokoinen, että hukun kaikkiin noihin mekkoihin. Entiiä johtuuko pienten kokojen puuttuminen siitä, että oon myöhässä mekon etsimisessä vai siitä, että Texasissa on maailman lihavimmat ihmiset ja mekkokaupat on varautunut siihen..haha. Toivottavasti löydän jonkun ja nopeasti!

Torstaina meillä oli koulussa senior skip day, jolloin seniorit skippas koko päivän! Opettajat tiesi siitä ja oli ihan fine asiankaa vaikkei se ookkaan ns. laillista haha. Texasissa lain mukaan saa olla vaan 10 päivää koulusta pois koko vuoden aikana tai muuten joutuu maksaa 500$ sakkoa ja tehä yhdyskuntapalvelua?? huhhuh Suomessa tää laki ois tullu mulle jo kalliiks kaikkien luistelun takia tulleiden poissaolojen takia yms. No mutta jokatapauksessa mun host äiti ei antanut mun skipata.. Ärsyttää vähän, kun mun kaikki senior kaverit skippas ja meni rannalle spring break partyyn ja mun piti istua yksin koulussa...

Eilen mäkin pääsin onneksi juhlistamaan spring breikkia Spring Break on the Cost partyyn! Oli ihanan lämmin ilta/yö ja väkeä riitti. Ohjelmasta piti huolen eri country muusikot. Itse en vielläkään hirveesti country musiikille syty haha, mutta hauskaa oli! Eilinen kuuluukin mun yksiin parhaimpiin iltoihin täällä ja tuun varmasti muistaa tän illan. Tutuistuin moniin uusiin ihmisiin ja tuli taas yksi uusi kokemus plakkariin.

9 viikon päästä nähään! <3

-Emmi

6 kommenttia:

 1. Moikka! Oon 98-syntyny tyttö joka haluis kanssa lähteä vasta lukion 2. vuoden jälkeen vaihtoon! Miten itte koet sen, että taisit lähteä ns 'vuoden myöhässä' ja miten koet, että se vaikuttaa sun kirjoituksiin lukiossa :-) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Must tuntuu et tää oli mulle henkilökohtasesti paras vaihtoehto tai koen et vuos sitte en olis ollu henkisesti viel valmis haha :) ja jotenki uskon et ei pitäs vaikuttaa kirjotuksiin negatiivisesti, koska pitäähän niihi jokatapauksessa lukea ihan älyttömästi! Mutta senhä näkee sitte vuoden päästä et mite kirjotukset meni :)

   Poista
  2. Kiva hei kuulla! Koska ittestäki tuntuu, etten olis vielä ollut valmis :-) Katotaan jos haen sitte syksyllä :) Ihanaa vuotta sulle ♥

   Poista