maanantai 2. maaliskuuta 2015

Intersession part 3

Moikka! Viime viikon vietin "hiihtolomaa" koulusta eli siis oikeesti intersessionia jaksojen välissä. Lomasta huolimatta heräsin ma-to klo 7.15 aamutreeneihin.. Tää oli rankkaa, koska edes koulu aamuisin en herää noin aikasin haha. Yleisurheilu kisakausi on alkanu, joten treenataan koko ajan. Mun eka track meet eli kisat oli itseasiasiassa tän loman aikana. Juoksin 800m viestijoukkueessa. Kisapäivä oli pitkä ja onnistuin palamaan taas kunnolla.. Onneks se on muuttunut nyt jo kivaksi rusketukseksi!

Treenaamisen lisäksi intersessionin aikana vietin aikaa kavereiden ja host perheeni kanssa leffoja katsellen, syöden ja shoppaillen. Viikon aikana ehin ostaa 3 uutta kesämekkoa. Oon jotenki iha rakastunut nyt mekkoihin! Yhtenä päivänä  host perheeni piti garage salen eli kirpputorin omassa autotallissa. Garage salet on aika yleisiä ainakin täällä päin jenkkejä!

Viikonloppuna vein hostit syömään Texas Road Houseen. Aina välillä on kiva tarjota niille illallinen ja osottaa kiitollisuutta siitä mitä ne on tehny mun vuoksi. On myös kiva nähä kuinka noinki pieni asia kuin illallisen tarjoominen, voi saada heidät niin iloseksi. Texas Road House oli mielenkiintoinen ravintola ja ehdottomasti haluun mennä sinne vielä uudestaan! Heti ravintolaan sisään tullessa esillä on iso tynnyri täynnä maapähkinöitä. Niitä sai syödä pöytää odotellassa ja maapähkinän kuoret piti heittää lattialle?? Koko ravintolan lattia oli siis täynnä maapähkinän kuoria haha. Toinen Texas Road Housen erikoisuus on heidän leivät ja kanelivoi. Kaikki on kehunut niitä mulle ja täytyy kyllä sanoa, että ne oli ihan älyttömän hyviä! Texas Road House on siis pihvi ravintola, joten munkin lautaselta löytyi maukas pihvi lisukkeilla.

Iloista ja toivottavasti keväistä maaliskuuta kaikille!

-Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti