torstai 16. huhtikuuta 2015

Intersession part 4

Nyt on viimeinenkin intersession vietetty ja koulua on enää seuraavat 5 viikkoa jäljellä. Ihan käsittämätöntä kuinka nopeasti aika on kulunut ja kohta koittaakin jo mun kotiin paluu. Fiilikset kotiin paluusta on vähän ristiriitaiset. Toisaalta oon tosi innoissaan, että pääsen kotiin perheeni ja kavereideni luo (sekä kesästä nyt oon aina innoissaa), mutta tiiän et täältä lähtemisestä tulee tosi surullista.. Oon saanu täällä niin hyviä kavereita, että tuntuu ihan hullulta lähteä yhtäkkiä vaan pois tietäen etten tule enään ikinä palaamaan tähän elämään. Suomesta lähteminenkin oli surullista, vaikka tiesin, että tuun palaamaan siihen elämään 10 kuukauden päästä, joten en halua edes tietää kuinka surullista täältä lähteminen tulee olemaan.. En toisaalta haluu enkä jaksa ajatella sitä viellä. Nyt vaan nautin täysillä nämä viimeiset 40 päivää!

Intersessionin aikana vietin pääsiäistä, kävin aamu treeneissä, kisasin track meetissä, otin aurinkoa, nukuin, katoin netflixiä, olin kaverilla yötä sekä kävin San Marcoksessa, San Antoniossa ja Austinissa. Kaiken kaikkiaan mun breikki oli tosi onnistunut.

Track meetissä juoksin taas 1600m. Tällä kertaa mun aika parani 7 sekuntia viikontakaisesta track meetistä ja päädyin kotiin hopeamitali kaulassa. Tällä viikolla mulla on vikat kisat ja niiden jälkeen kausi alkaa olla aikalailla paketissa. Treenit kuitenkin jatkuvat koulun loppumiseen asti.

Mun viikonloppu oli ihan älyttömän upea ja ikimuistoinen!! Oli tosi hauskaa, enkä ole pitkään aikaa nauranut niin paljoa. Lähettiin perjantai iltana ajamaan kohti meijän hotellia San Marcokseen. Ajomatka oli noin kolme tuntia, joten sinä iltana ei tehty enään mitään ihmeellistä. Matkaseurana mulla oli Anouk (se saksalainen vaihtari) sekä hostit. Lauantai aamuna ajettiin Austiniin vierailemaan Texas State Capitolissa. Se rakennus oli hieno ja mielenkiintoinen. Nähtiin senaatin ja H.O.R:n salit. Opaskierroksen jälkeen ajettiin takas San Marcokseen outlet mall:iin! Outlet alue oli iso ja halpa, joten kyllähän sieltä aika paljon tuli osteltua kaikkea.. Vietettiin siellä koko päivä yhdeksään saakka ja jalat huusi hoosiannaa illan päätteeksi. Koska Anoukilla ja mulla oli oma hotellihuone, yö venähti aika pitkälle haha. Lähettiin ulos seikkailee ja tehtiin vaikka mitä. En tiiä mitä tekisin ilman Anoukkia, sillä siitä on tullut mulle niin rakas kaveri. Lauantaina käytiin vielä San Antonion eläintarhassa ennen kotiin paluuta ja kotiin tultiin vasta illalla myöhään. 

Tulin juuri kotiin vikasta track meetistä! Mun 1600m juoksu ei mennyt tänään niin hyvin kuin yleensä, mutta ainakin sijoituin ja sain mitalin. Tulin kuudenneksi ja mitalin sain sen takia, että kyseessä oli district meet. Mun toisen jalan polven ja pohkeen kanssa on ollut ongelmia pitkin kautta, joten oon iha ilonen, että kausi päättyi tänään. Toki jään kaipaamaan trackiä, koska se on antanu mulle niin paljon. Oon tosi ilonen, että liityin vuoden alussa track tiimiin.

Kaiken kaikkiaan oon tosi onnellinen tällä hetkellä! Mun elämä on niin paljon parempaa täällä, mitä uskalsin edes toivoa. Vaihtoon lähteminen on ollut varmaan mun elämäni paras päätös!

-Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti