keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Prom

Viime lauantaina meidän koululla oli prom. Promiin sai osallistua kaikki seniorit ja juniorit, mutta kaikki ei silti osallistunut. Stressasin promista tosi pitkään ja viellä lauantai aamunakin olin sitä mieltä, ettei yhtään huvittaisi mennä. Aloin joka tapauksessa laittautumaan ja mun kaveri tuli hakemaan mut iltapäivällä. Mentiin porukalla ottamaan ensiksi kuvia ja sen jälkeen syömään japanilaiseen ravintolaan sushia. 

Mulla ei ollut mitään suuria odotuksia promista, joten ei tullut myöskään pettymyksiä. Jotenki must siel oli aika tylsää.. No ainakin oon nyt kokenut jenkki promin! Musiikki siellä soi laidasta laitaan, välillä soi hitaita, välillä poppia ja välillä countrya. Siellä oli tarjolla pientä naposteltavaa, kuten hedelmiä, vaahtokarkkeja, keksejä ja kaiken kruunasi suklaa suihkulähde. Musta paras osa promia oli photo booth!! Sinne sai mennä ilmaseks ottamaan niin paljon kuvia kuin halusi ja ne sai heti mukaan. En oo ennen ottanut kuvia photo boothissa, joten se oli must jotenki tosi hauskaa.

Lähettiin juhlapaikalta joskus 11pm aikoihin, käytiin nopeesti vaihtaa vaatteet ja lähettiin ajamaan kaverin ranchille! Ajomatkaa oli noin 40 minuuttia, joten paikan päälle saavuttiin vasta 12 jälkeen. Perillä meitä odotti kokin tekemä iltapala. Se ranch oli iso ja meijän 9 hengen porukka oli ainoat siellä. Niillä oli siellä mm. poreallas, uima-allas, pieni "leffateatteri" ja biljardi pöytä. Valvottiin koko yö ja meillä oli sairaan hauskaa!! Tunsin itseni niin onnelliseksi. Se fiilis oli huippu, kun makasin bikinit päällä, jalat kuumassa porealtaassa ja tuijotin mustaa tähti taivasta, ympärillä ihanat ystävät. Oon niin kiitollinen näistä ystävistä, mitä oon saanut täällä. Aamuyöstä alettiin katsomaan leffaa, mutta noin seitsemän maissa viimeisenkin hereillä olevan silmät painuvat kiinni haha. Päivällä herättiin kaikki sieltä leffateatterin penkeiltä..onneks ne penkit olivat pehmeät ja makuu asentoon säädeltävät.
 

Kokki oli taas loihtinut meille aamupalan, jota nautittiin kaikessa rauhassa. Sunnuntai oli tosi kuuma päivä, joten vietettiin paljon aikaa altailla. Lähettiin myös kävelylle sinne ranchin maastoon ja käveltiinkin aika pitkä lenkki. Ne maisemat oli kyllä jotain niin kaunista. Oon ihan rakastunut Texasiin. Kävelyllä löydettiin kaikenlaista, kuten esim. eläinten luurankoja.. Ne oli jäänyt sinne edelliseltä metsästyskaudelta. 

Vaikka prom ei ollutkaan niin ihmeellinen, mun viikonloppu oli kokonaisuudessaan yksi mun parhaista viikonlopuista täällä. Toivottavasti tämmösiä tulee viellä lisää!

-Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti